Sømåkvolvet – ørret og røyevann bak hver haug

ØRRET OG RØYEVANn PÅ REKKE OG RAD.

Sømåkvolvet er et spesielt sted. Her finner du cirka 10 gode fiskevann, som alle ligger rett ved hverandre. Området ligger i Engerdal kommune og det er beviselig tatt stor fisk her inne. På hytta til Engerdal fjellstyre finner vi avtegning av ørret på 3 kg.

Finn fiskekort her! Bestill hytta her.

Engerdal fjellstyre sier om hytta og stedet:

«Sømåkvolvbua ligger vest for Isteren i det kjente fiskeområdet Sømåkvolvet. Her ligger det ørret og røyetjern bak hver haug. Hytta ligger i åpen furuskog 100 meter like ved Øvre og Nedre Pulltjern. Sommerstid er det ca. 30 min. gange inn til bua på fin sti i lett terreng. Bua har gass og solcelle og det er 2 soverom med til sammen 4 senger, men det er fullt mulig å ligge 4 personer på benkene i stua i tillegg.»

Fin fangst.

Fisketips fra lokalkjent.

Inne i Sømåkvolvbua fant vi en nyttig liten brosjyre fra Engerdal fjellstyre, med oversikt og beskrivelse av alle vannene i området. På bildene under kan du lese en lokalkjents bekjennelser. Her beskrives vannene i området, noe som kan være gull verdt for dere som vil prøve fiskelykken i Sømåkvolvet. Sjekk bildene under:DSC02867

Finn fiskekort fra Engerdal fjellstyre her!

Bestill Sømåkvolvbua her.

GOD TUR TIL ENGERDAL – OG SKITT FISKE!

FLERE TURTIPS!

TIL INATUR.NO

2 Comments

  1. I øvre Pulltjern er det både gjedde og lake. Muligens også i Nedre Pulltjern siden disse er forbundet med bekk. Butjern/Josteintjennet er det lake.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *