Hytter ved fiskevann del 1

Finn hytte til fisketuren!

Mange av hyttene du finner på inatur.no, ligger ved gode fiskevann. Her er et utvalg.

LEINAHYTTA VED LEINAVATN

6634806463_103efb17a1
Foto: Statskog

Populær hytte ved Leinavatn i Troms, utleid av Statskog. Hytta har god standard og ligger i et flott område for både jakt, fiske og friluftsliv. Båt kan leies av Villmarkstur AS eller Fjellguiden Altevatn AS. Villmarkstur AS leier også ut overnatting ved Leinavatn på inatur.no – sjekk her. Leinavatn er et svært godt og spennende fiskevann.

Finn fiskekort! Bestill hytta her.

 

VALSJØHYTTA VED VALSJØEN

14344703925_45dc421c9b
Foto: Statskog/Torkel Skoglund

Bare tjue meter unna hytta ligger fiskevannet Valsjøen i Rendalen. Dette vannet er kjent for å huse stor ørret og røye, og er et populært fiskevann både sommer og vinter. Grunn sjø med godt næringsgrunnlag. Beste tid for isfiske er i april. Det ligger flere spennende ørretvann i området. Hytta leies ut av Statskog og båt er inkludert i leia.

Finn fiskekort! Bestill hytta her.

 

SØMÅKVOLVBUA I ENGERDAL

DSC02855
Foto: Inatur/Torbjørn Kvien Madsen

Sømåkvolvbua i Engerdal, ligger vest for Isteren, i det kjente fiskeområdet Sømåkvolvet. Her finner du ørret og røyevann på rekke og rad i området ved hytta og det ryktes om fisker over 3 kilo! Hytta ligger like ved Øvre og Nedre Pulltjern. Sommerstid er det ca. 30 minutter å gå inn til hytta i lett terreng. Du kan lese mer om dette området og denne hytta i egen artikkel – klikk her.

Finn fiskekort! Bestill hytta her.

 

POLITIODDHYTTA VED ALTEVATN

Politioddhytta. Utleiehytte på Politiodden ved Altevatn i indre Troms. Eiendomsavdelingen på befaring på indre deler av Altevatn og Leina, august 2005
Foto: Statskog

Enkel hytte ved innerenden av Altevatn i Troms. Hytta leies ut av Statskog og ligger midt i et fantastisk friluftsområde. Selv om hytta er enkel, er den av naturgitte årsaker svært populær. Prisen er bare 250 kroner døgnet. Altevatn er et legendarisk fiskevann i Bardu, som huser ordentlig stor ørret. Her kan det være svært nyttig med båt for å komme seg rundt. Båt kan leies av Villmarkstur AS eller Fjellguiden Altevatn AS.

Finn fiskekort! Bestill hytta her.

 

SYNNERVIKA VED FEMUND

Røros korttidshytter - Sønnervika
Foto: Statskog

Synnervika ligger 3 m unna fra vannkanten av Femunden. Hytta ble opprinnelig oppført av Røros Kopperverk, men eies i dag av landets største grunneier – Statskog. De leier den ut via inatur.no og har i løpet av 2015/16 restaurert hytta. Den åpner for leie igjen fra og med 1. juli 2016. Bor du her, bor du også ved et av Norges legendariske storørretvann. Båt er inkludert i leien av Synnervika.

Finn fiskekort for nordlige del av Femund – klikk her. Bestill hytta – klikk her.

 

YTRE BANGSJØHYTTA

Ytre Bangsjøhytta
Foto: Marek Tachezy

Dette er en gjeterhytte som ligger i blandingsskog i Snåsafjella. Enkel hytte ved spennende fiskevann. Hytta leies ut av Snåsa fjellstyre, som har mange hytter ved flere gode ørretvann.

Finn fiskekort her! Bestill hytta her.

GOD TUR OG SKITT FISKE!

FLERE TURTIPS!

TIL INATUR.NO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *