Prøv Andrå i Rendalen

Fiske i ANDRÅ I RENDALEN.

22693267699_9a460a4696_o
Foto: Torkel Skoglund

Statskog og Andrå Utmarkslag omtaler Andrå som indrefileten av Rendalen. I området ligger det mange spennende fiskevann i flott natur.

Valsjøen, Veksen og mange andre små idylliske vann kan gi deg de helt store opplevelsene med fiskestang eller pilkestikke. Mer info og fiskekort – klikk her.

Du finner utrolig mange spennende fiskevann i Andrå. Skogsbilvegnettet er godt utbygd, så de fleste vann er enkelt å komme seg til. Ønsker du å ta beina fatt noen kilometer er området rundt Villsjøen verdt et besøk både sommer som vinter.

Andrå Utmarkslag har tilrettelagt for friluftslivet flere steder, og Gransjøbekkbua og Krokhølbua er to åpne husvære som du er hjertelig velkommen til å benytte gratis.

Fisketips fra Statskog og Andrå utmarkslag:

«Valsjøen og Veksen er kjent som svært gode fiskevann både sommer og vinter. Spesielt godt kan isfiske etter røye være. Veksen kan gi mye fisk, men det kan være langt mellom de helt store. Stekefisk på 200-300 gram er derimot veldig vanlig. Valsjøen er et til tider vanskelig isfiskevann, men har en stor bestand av røye over en kilo.»

Fisketur på Valsjøen – se film fra stedet. Foto: Torkel Skoglund.

 

OVERNATTING I OMRÅDET:

Valsjøhytta – klikk her.

13241871163_d8a78b065e

Veksen – klikk her.

18918372945_571ed81998

 

Foto: Statskog/Torkel  Skoglund.

GOD TUR TIL RENDALEN – OG SKITT FISKE!

FLERE TURTIPS!

TIL INATUR.NO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *