Bo i toppen av et tre

Opplev naturen fra en varm, moderne og godt designet trehytte

Hytta ligger seks meter over elven Tessungåe, som har sin opprinnelse på Hardangervidda. Opplevelsen fokuserer på de enkle nytelsene vi har i naturen, kombinert med moderne arkitektur.

I trehytta er det to sovealkover, et soveloft, kjøkken med gassbluss og et våtrom hvor man kan vaske seg med vann oppvarmet av en vedfyrt ovn. Hytta er på mange måter som en tradisjonell fjellhytte, man må hente vann i elva og tenne lys om kvelden. Hytta ligger helt nede ved elvebredden, og det går an å fiske fra verandaen! Det er ikke langt å gå fra parkeringsplassen og inn til hytta, men hvis man har mye å bære på kan man kjøre nesten helt frem til inngangspartiet.

Kjøkkenet er godt utstyrt med kjøkkenredskap, det er også noen tørrvarer som salt, pepper og te. For å kjøle varer benyttes fryselementer. Vi har vi to frysebokser beliggende ca 100 m fra trehytta. Her kan du legge de opptinte kjølementene og hente nye. Her er det også muligheter for å hente drikkevann. Det er ikke en stekeovn i hytta, så man må planlegge mat som kan lages på koketopper.

Les mer om hytta og bestill overnatting på inatur.no – klikk her.

SE FLERE TURTIPS

TIL INATUR.NO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *