Sømåkvolvet – ørret og røyevann bak hver haug

ØRRET OG RØYEVANN PÅ REKKE OG RAD.

DSC02838
Fra Sømåkvolvbua. Foto: Inatur/Torbjørn Kvien Madsen

Sømåkvolvet er et spesielt sted. Her finner du cirka 10 gode fiskevann, som alle ligger rett ved hverandre. Området ligger i Engerdal kommune og det er beviselig tatt stor fisk her inne. På hytta til Engerdal fjellstyre finner vi avtegning av ørret på 3 kg.

Finn fiskekort her! Bestill hytta her.

 

DSC02855
Sømåkvolvbua. Foto: Inatur/Torbjørn Kvien Madsen

Engerdal fjellstyre sier om hytta og stedet:

«Sømåkvolvbua ligger vest for Isteren i det kjente fiskeområdet Sømåkvolvet. Her ligger det ørret og røyetjern bak hver haug. Hytta ligger i åpen furuskog 100 meter like ved Øvre og Nedre Pulltjern. Sommerstid er det ca. 30 min. gange inn til bua på fin sti i lett terreng. Bua har gass og solcelle og det er 2 soverom med til sammen 4 senger, men det er fullt mulig å ligge 4 personer på benkene i stua i tillegg.»

 

Fisketips fra lokalkjent.

Inne i Sømåkvolvbua fant vi en nyttig liten brosjyre fra Engerdal fjellstyre, med oversikt og beskrivelse av alle vannene i området. På bildene under kan du lese en lokalkjents bekjennelser. Her beskrives vannene i området, noe som kan være gull verdt for dere som vil prøve fiskelykken i Sømåkvolvet. Sjekk bildene under:DSC02867

Finn fiskekort fra Engerdal fjellstyre her!

Bestill Sømåkvolvbua her.

GOD TUR TIL ENGERDAL – OG SKITT FISKE!

FLERE TURTIPS!

TIL INATUR.NO

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

/** * The default template for displaying footer content. * * @package November */ ?>